Welkom bij EcoGadgets

EcoGadgets introduceert nieuwste POWERplus innovaties   
EcoGadgets is exclusief importeur van POWERplus Eco Energy Products voor België.

Unieke kans: word nu ook dealer van POWERplus en maak meer ECO-omzet!

 

 

 

 

 

Actueel: Bent ú klaar voor de eerste stroomuitschakeling?

 

De continuïteit van de Belgische stroomvoorziening is de laatste weken voortdurend in het nieuws. Met het naderen van de donkere periode van herfst en winter wordt dit onderwerp steeds relevanter.


Naast het -structureel- besparen van energie is nu ook pijnlijk duidelijk dat er bij iedereen behoefte ontstaat aan een vorm van noodstroomvoorziening. POWERplus biedt een aantal bijzondere, innovatieve producten die een tijdelijke black-out iets minder oncomfortabel maken.
Met de onderstaande POWERplus-suggesties kunt u zichzelf van stroom voorzien op ieder moment om zo uw laptop, tablet en smartphone op te laden, licht in de duisternis te brengen en een basisvoorraad noodstroom beschikbaar te hebben in een sterke 'powerbank'.

 

Suggesties voor september. De basis...

Ontvang altijd het laatste nieuws met de LYNX. Een radio met een 3-LED lamp, AM/FM radio. Altijd stroom door solar en dynamo. Kan ook uw telefoon/tablet opladen. Onmisbaar voor ieder huishouden.Adv.Winkelprijs € 49,95
Plaats de HUSKY op een strategische plaats in huis en beschik altijd over een krachtige (zak)lamp en belangrijke gegevens.


Adv.Winkelprijs € 26,95
Met de ELEPHANT beschikt u over een powerbank die u voorziet van een noodvoorraad stroom: vele oplaadmogelijkheden en een 230V tot 100W output.
Ingebouwde accustarter voor uw auto met 200A piekvermogen.Adv.Winkelprijs € 299,00
Combineer het nuttige met het aangename met de COUGAR en fiets deze degelijke powerbank vol stroom. Dit apparaat geeft u vele mogelijkheden om altijd te beschikken over een basisvoorraad stroom. Uitgevoerd met 230 V output en sterke lamp.

Adv.Winkelprijs € 239,00

 

 

 

POWERplus: dé toonaangevende producent van innovatieve eco energy-producten. Laat u verrassen door nog meer unieke producten op onze website.

Wilt u POWERplus aanbieden in uw winkel of webshop? Neem dan contact op voor meer informatie en condities.

^ Naar boven