EcoGadgets zet zich in om bij te dragen aan het gebruik van alternatieve energie en energiebesparing. Dit doen we door de innovatieve producten van POWERplus en ECOsavers breed in de Belgische markt te promoten.

Profiel POWERplus/ECOsavers-klanten

De POWERplus-gebruiker heeft een appreciatie voor praktische, innovatieve producten die hem/haar helpen minder afhankelijk te worden van traditionele energiebronnen. Onafhankelijkheid en mobiliteit zijn belangrijke waarden.
Veel POWERplus producten hebben een hoog educatief en 'fun'-gehalte zodat ook kinderen actief betrokken worden in het bewust omgaan met energie. POWERplus-gebruikers stimuleren (hun) kinderen anders naar energiegebruik te kijken en gebruiken o.a. POWERplus-producten en - speelgoed om ze spelenderwijs inzicht te verschaffen over de rol van energie(besparing) in het dagelijkse leven.

De ECOsaver-gebruiker is meer gericht op energiebesparing uit milieubewuste-, maar ook financiële overwegingen. Het toepassen van de innovatieve bespaarproducten van ECOsavers is eenvoudig en vereist geen technische kennis waardoor geschikt voor een breed publiek.


Profiel POWERplus/ECOsavers-verdeler

Wij zoeken (web)retailers die affiniteit hebben met innovatieve eco energy producten en die actief producten willen aanbieden die energiebesparend zijn of bijdragen aan reductie van energieverbruik.
De verdeler beschikt over een representatieve winkel en/of webshop waar de producten visueel aantrekkelijk worden gepresenteerd. Ook bedrijven in de promotionele branche kunnen POWERplus/ECOsavers producten opnemen in hun programma.


Ecogadgets importeert de POWERplus/ECOsavers exclusief voor de Belgische markt uit Nederland en verzorgt de contacten en orderafhandeling voor POWERplus/ECOsavers in Belgie. EcoGadgets verzorgt hierbij de afdracht van de verplichte BEBAT- en RECUPEL-bijdragen. EcoGadgets levert voor winkelpresentaties tevens diverse displays.

 

 


Hoe dealer worden?

Om POWERplus/ECOsavers -dealer te worden kunt u contact opnemen met EcoGadgets via het contactformulier op deze website of een mail sturen met vermelding van uw contactgegevens. We nemen dan contact met u op voor verdere informatie en condities.

Wist u dat...

U voor veel van de POWERplus/ECOsavers producten Ecocheques mag aanvaarden?

Wanneer u werkt met ecocheques kunnen uw klanten deze gebruiken voor de aanschaf van POWERplus/ECOsavers -producten!

^ Naar boven